Over ons

Welkom bij Proefkamer Het Reestdal in het mooie Reestdal. Met trots willen wij u melden dat al onze producten met zorg en willekeur zijn uitgezocht. Onze filosofie is; ‘wat je dichtbij kan halen en van hoge kwaliteit is, hoef je niet van ver te halen’. Dit wordt immers met passie gemaakt door mensen uit de streek met elk hun eigen verhaal en dat proef je. Gezamenlijk hebben we een doel en dat is andere mensen hiervan laten genieten. Puur en zo eerlijk mogelijk.

Al ons vlees is bijvoorbeeld antibiotica en E-nummer vrij, groenten en fruit waar kan duurzaam verbouwd en biologisch, zuivel van de boerderij hier verderop en paddenstoelen, kruiden, noten en bessen uit het bos van onze ‘achtertuin’. Onze menukaart verandert met de seizoenen mee en wordt aangevuld met wat de natuur ons biedt met inachtneming van de juiste balans tussen mens en omgeving. Producten waar wij in ons atelier niet achter staan zal u op ons menu ook niet terugvinden.

In ons atelier wordt gekookt, geëxperimenteerd en zijn we dagelijke bezig met productontwikkeling. Wist u dat u gezellig aan kunt schuiven in ons atelier, reserveer een tafel en geniet van het menu van de chef. Elke gang wordt door Daniel toegelicht.  

Het is niet de chef die het menu bepaald maar de omgeving, in de keuken staat wildpluk centraal. U kunt bij ons een onderscheidende gastronomimische ervaring verwachten.

 

 

 

Foodwalk
Menukaart
Koken op locatie