Openingstijden

T H U I S  G E N I E T E N  I N  D E  F E E S T M A A N D

December, maand om je op te verheugen, de maand die wij niet zomaar voorbij willen laten gaan

Gezien het bericht dat de horeca tot half december gesloten blijft en we nog geen perspectief hebben wanneer onze deuren weer open mogen, bieden we vanaf 2 december t/m 27 december ‘een reis door de tijd’ proeverij en vijf jaar borrelbox

5 jaar Proefkamer het Reestdal in Balkbrug sluiten we af op deze locatie om in 2021 weer open te gaan op onze nieuwe locatie. Vijf jaar de mooiste en lekkerste gerechten verwerk in ‘een reis door de tijd’ proeverij. Het comfort van thuis maar de kwaliteit van ons restaurant.

Af te halen do t/m zon 15.30 - 17.30 uur.

Bezorgen eventueel in overleg. (bezorgkosten tot 10 km 5 euro - tot 20 km 10 euro).

We zien ernaar uit om u te begroeten.

‘Een reis door de tijd’ proeverij

Bestaande uit

Biologisch zuurdesembrood met:

-          Hummus van veldbonen en koolzaad van Geert Lindenhols

-          Pesto van zevenblad, selderij, oude kaas van Flinkert 

-          Aioli van yoghurt van de waard, uienloof en look zonder look

-          Kruidenboter van St. Jansui

-          Piccalilly met zoetzuur van groenten en pepers

Koud

-         Avocado, biologisch kaasje van de Vreugdenhoeve, tzatziki

-         Terrine van 1 jaar gedroogde Reestlander Ham, mini shiitake, aardpeer en walnotendressing

-         Carpaccio van Reestdalrund op de klassieke manier

-         Licht gerookte varkensnek, tonijn, zwarte olijf en basilicum

 Warm

-          Biefstuk stroganoff

-          Quiche van pompoen en spek

-          Snoekbaars met kurkuma en kervel

-          Stamppot kool met  gerookt buikspek

Na

-          Lopend chocotaartje  met wilde kers en ijs van rood herfstfruit

 

45,00 per persoon (volstaat als en viergangendiner)

Kids box 15,00 per kind

 

Vijf jaar borrel box

Hummus met koolzaad, zaätar en limoen

Kruidenboter van St Jansui

Aioli van yoghurt van de waard, uienloof en look zonder look

Tapenade van tomaat, zwarte olijf, wilde munt, veldboon

Pesto van zevenblad, selderij en oude kaas

Zwolse mosterd

 

Reestlander ham

Salami met baharat

Droge worst met kruidnagel, tijm en rozemarijn

Nagelholt van biefstuk

Gedroogde varkensschouder

Zelf frituren: bitterballen van reestdalrund

Zelf afbakken: ragoutbroodje van reuzenbovist

 

Jong belegen kaas van de weldaad

Fenegriek van de weldaad

Mosterdkaas van Flinkert

Zachte kaas van de vreugdenhoeve

15,00 per persoon

 

 

 

 

Foodwalk
Menukaart
Koken op locatie