Onze gasten

Kinderfeestje van Tante Anja bij Proefkamer het Reestdal / W)eten uit de Natuur
Vandaag vierden we de verjaardagen van Anja en Andre. Samen werden ze 80 jaar en dat was een feestje waard! We zaten bij "Proefkamer het Reestdal", een nieuw (h)eerlijk initiatief van kok Daniel en zijn vrouw Antoinette - waar wij mochten "proeven" van o.a. Andre's Reestdal Rund en onze kinderen zich vermaakten op de motoriekbaan van de Camping 't Reestdal. Een extra set schone kleding meenemen was geen overbodige luxe :)

Frank Den Hoedt
We hebben hier vanavond heerlijk gedineerd. De eigenaar kwamen de dag er voor tegen bij een van de lokale leveranciers en haar enthousiasme en passie haalde ons al snel.over om het laatste tafeltje te boeken van de volgende dag. Wat een goede beslissing was dat. Het is even raar aan komen als je naar een restaurant gaat en je rijdt een camping op. Maar soms moet je achter de voordeur zijn voor de echte gezelligheid en gewoon even doorlopen. We kozen voor chefskeuzemenu 3 en 4... gangen. Na 4 amuses waar de eigen gerookte zalmrolletjes gevuld met vismousse met frisse aardappelsalade de uitgesproken toppers was, volgde het voorgerecht (1) terrine van ham. Zeer smakelijk samengesteld uit verschillende soorten ham met zoete aardappel en een fantastische balsamico. Voorgerecht (2) was heek met raviolo en een geweldige Italiaanse tomaat. De zuren van de tomaat was echt een goed gekozen smaaksensatie. Hoofdgerecht was een heerlijke ossehaas met stalletje van tuinbonen en een smakelijk hachee pompoen met stoofvlees. De spek smaak te overdadig en vettigheid was iets te veel voor mij maar de bedoeling van de smaakcombinatie was duidelijk en werkt zeker wel. Als dessert was er een cheesecake die wat aan de zure kant was maar wat in combinatie met de schuimpjes en het ijs van moerasspirea (lekker zoet) heerlijk was. Alles met een heerlijk glasje roze en wederom moerasspirea met aarbeiensiroopje. Het was een geweldig leuke avond met heerlijke gerechten van een leuk experimenteerden chef die zeker weet wat die doet. We komen zeker terug.

Mirjam Hulst Drost
Ontzettend leuke en leerzame teambuilding gehad! Een Foodwalk door het prachtige Reestdal, samen koken en afsluiter deze heerlijke zelfgemaakte gerechten opeten! Complimenten voor Daniël voor zijn Gastvrijheid, Kennis en Enthousiasme. Echt een aanrader!! Vanaf nu kijk je echt anders tegen 'onkruid' aan.

Bekijk meer reviews 

Foodwalk
Menukaart
Koken op locatie