Workshops

Daniel Poolman geeft diverse workshops. Ze hebben allemaal één ding gemeen: het gaat allemaal om w)eten uit de natuur en koken! De chef kok/natuurgids neem u graag mee naar buiten het bos of veld in. Voor alle workshops geldt dat deze voor zowel bedrijven als particulieren kunnen worden gegeven. Minimale deelname 10 personen.

Wildplukken

We gaan samen op zoek naar wilde planten, paddestoelen, bessen, noten, bloemen en nog veel meer lekkers uit de natuur.

Na een korte uitleg start u met een wandeling door het Reestdal, tijdens deze wandeling krijgt u uitleg over verschillende planten en gaat u kijken naar wat er allemaal groeit en wat u kunt eten.

Er groeit zoveel eetbaars in de natuur, mooi om daar eens stil bij te staan. Daarnaast worden allerlei weetjes met u gedeeld.

De workshop kunt u afsluiten met een heerlijke maaltijd bereidt van alle wilde planten die u heeft gevonden.

Ontspannen, leerzaam en erg smakelijk.

Duur van de workshop is 2 uur en inclusief het bereiden van een maaltijd 4/5 uur.

Eetbaar schilderij

Een unieke workshop bij Proefkamer het Reestdal met een ultieme beleving van smaken uit het Reestdal.

Samen onder begeleiding van Azat Malikov en een chef kok een eigen eetbaar schilderij maken. Kunstenaar en kok "beide beroepen zijn een kunst". Deze twee 'kunststromingen' van smaak en kleur gaan samenwerken.

In dit heerlijke schilderij schilder je een afbeelding met ondersteuning van kunstenaar Azat Malikov en wordt de 'verf', smakelijke crèmes van groenten gemaakt door een kok en smaakkunstenaar.

Het schilderij kan bestaan uit diverse ingrediënten (tevens vegetarisch) met smaken en producten uit het Reestdal.

Een leuke, gezellige en vooral smaakvolle workshop om samen met een groep vrienden en of collega’s uit te proberen.

Duur van de workshop is drie uur

Contact

Neem voor een workshop, feest of bedrijfsevenement (bedrijfsfeest, teambuildingactiviteit, catering, etcetera) contact op voor een advies en offerte op maat. Neem contact op via info@proefkamerhetreestdal.nl

 

Foodwalk
Menukaart
Workshops