Diner

Thuis genieten met de feestdagen, het comfort van thuis maar de kwaliteit van ons restaurant.

‘Een reis door de tijd’ proeverij

Bestaande uit
Biologisch zuurdesembrood met:
- Hummus van veldbonen en koolzaad van Geert Lindenhols
- Pesto van zevenblad, selderij, oude kaas van Flinkert
- Aioli van yoghurt van de waard, uienloof en look zonder look
- Kruidenboter van St. Jansui

Koud
- Avocado, biologisch kaasje van de Vreugdenhoeve, tzatziki
- Terrine van 1 jaar gedroogde Reestlander Ham, mini shiitake, aardpeer en walnotendressing
- Carpaccio van Reestdalrund op de klassieke manier
- Licht gerookte varkensnek, tonijn, zwarte olijf en basilicum

Warm
- Wintersoep
- Biefstuk stroganoff met oesterzwam
- Quiche van pompoen, vadouvan, fluitekruid en kalebas
- Baars met kurkuma en kervel
- Stamppot kool, pastinaak, gerookt buikspek en Reestdalrund

Na
- Lopend chocotaartje met wilde kers en ijs van rood herfstfruit
45,00 per persoon (volstaat als en viergangendiner)
Kids box 15,00 per kind


Vijf jaar borrel box

Hummus met koolzaad, zaätar en limoen
Kruidenboter van St Jansui
Aioli van yoghurt van de waard, uienloof en look zonder look
Tapenade van tomaat, zwarte olijf, wilde munt, veldboon
Pesto van zevenblad, selderij en oude kaas
Zwolse mosterd

Reestlander ham
Salami met baharat
Droge worst met kruidnagel, tijm en rozemarijn
Nagelholt van biefstuk
Gedroogde varkensschouder
Zelf frituren: bitterballen van reestdalrund
Zelf afbakken: ragoutbroodje van reuzenbovist

Jong belegen kaas van de weldaad
Fenegriek van de weldaad
Mosterdkaas van Flinkert
Zachte kaas van de vreugdenhoeve
15,00 per persoon

Menu van de chef

Vijfgangenmenu
52.50

Viergangenmenu
45.00

Driegangenmenu
39.50