Diner

Voor de fijnproevers onder ons die nieuwsgierig zijn naar de creativiteit van de chef-kok en natuurgids Daniel Poolman hebben wij
‘menu van de chef’. Dit is een verrassingsmenu met exclusieve producten uit de streek en de natuur.

Het menu van de chef is per tafel te bestellen.

Menu van de chef

Viergangenmenu
44.50

Het ‘Menu van de chef’ is per tafel te bestellen.

Driegangenmenu
34.50

Het ‘Menu van de chef’ is per tafel te bestellen.

Tweegangenmenu
29.50

Het ‘Menu van de chef’ is per tafel te bestellen.

Voorgerechten

Carpaccio van Reestdalrund
9.50

rucola, basilicum, pijnboompitten, artisjok, tomaat en oude kaas

Licht gerookte zalm
9.50

aardappel, tzaziki, ei, look zonder look

Vitello Tonnato
9.50

Kalfspastrami, tonijnmayonaise, groene olijf, kappertjes

Salade van gerookte gans
9.50

truffel, hennepzaad, hummus van rode bieten (ook vegetarisch)

Alle voorgerechten worden begeleid met brood en huisgemaakte aioli

Hoofdgerechten

Biefstuk
21.95

met paddenstoelensaus

Varkensfilet
20.95

kaantjes en paprika

Vis van de dag
20.95

Peen en Zwolse mosterdsaus

Hamburger van rode biet
20.95

spinazie, shiitake, knolselderij (vegetarisch)

Alle hoofdgerechten worden begeleid met twee soorten aardappelgarnituur en rauwkost

Nagerechten

Appeltaart
8.50

caramel, witte choco, vanilleijs

Sorbet
6.50

drie soorten ijs, fruit, sorbetsaus, slagroom

Dame blanche a la Proefkamer
7.50

muffin, vanille-ijs, warme chocolade

Cheesecake
8.50

hangop, vlierbes, ijs van yoghurt