Buffetten

Koud en warm buffet (vanaf 20 personen)

Koud en warm buffet Proefkamer
27.50

Voor
- Boerenbrood, pesto zevenblad, aioli, kruidenkwark
- Salade van aardappel, look , spek met rosbief van Reestdalrund
- Rundvleessalade met huisgemaakte pekelvlees
- Selderij-kurkumasalade,gevuld ei
- Haring met roggebrood
- Warmgerookte zalm met yoghurt, bulgur, komkommer, dragon
- Sushi van cous cous , makreel, wasabi, zeewier, sojasaus
- Garnalen met avocado, appel, cashewnoten, coctailsaus
- Fruit, hangop Puur vechtdal, kipfilet

Hoofd
- Gehaktballetjes van Reestdalrund in stroganoffsaus
- Varkensfilet met honing uit het Reestdal, rozemarijn uit eigen tuin, zwolse mosterd
- Kip , pinda, tauge, ei, prei
- Stoofvlees van reestdalrund
- Aardappeltaart
- Dikke frieten
- Rijst

Na
- IJsbombe van aardbei-, vanille-, en notenijs
- Vers fruit
- Slagroom

Uit te breiden
- Beenham. mosterdsaus € 1.50 p.p.
- Hongaarse goulash € 1.50 p.p.
- Spareribs € 2.00 p.p.
- Lamsstoofpot € 2.25 p.p.
- Biefstuk € 2.50 p.p.

Warm en koud buffet uit de streek
29.95

Voor
- Diverse soorten boerenbrood
- Kruidenboter van zevenblad, roomboter van de zuivelhoeve en huisgemaakt aioli
- Kaasplank van kazen van boerderij Flinkert met vlierbessencompote en zwolse mosterd
- Huisgemaakte vleeswaren van Reestdalrund en Reestdalvarken kefir/ meloensalade en saus van wilde bramen
- Gemarineerde biologische zalm met hangop van Puur Vechtdalzuivel, zoetzure groenten en ‘wilde’ kruiden
- Carpaccio met rucola, tomaat, pijnboompitten en oude kaas
- pastrami van reestdalrund met salade van spelt appel en basilicum

Hoofd
- Reestdal varkensfilet met shiitake-roomsaus
- Biefstuk van Reestdalrund met stroganoff saus
- Hamburger van Reestdalrund met gebakken ui en smokey BBQ Sauce
- Zoetwaterbaars met spinazie, waterkers en saus van Zwolse mosterd
- Aardappeltaart
- Groenten van het seizoen
- Huisemaakte dikke frieten
- Pluksla

Na
- Limoencake met kwark van puur vechtdal
- Cheesecake met kruidkoek van slatman
- Diverse soorten ijs, vers fruit en slagroom

Pannenkoekenbuffet (vanaf 20 personen)

Buffet A
12.50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar 8.50

Pannenkoeken om zelf samen te stellen
- Naturel pannenkoeken
- Spek en ui
- Gebakken champignons
- Ham en kaas
- Appelcompote
- Annanas
- Rozijnen
- Vers fruit
- Kaneel
- Stroop
- Suiker
- slagroom

Buffet B
16.50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar 9.50

Zoals buffet A met extra:
- Ragout shitake van meno haveman
- Stoofpot van Reestdalrund
- Gehakt, groenten en tomatensaus